Om sajten

Denna webbplats har kommit till då jag i mitt arbete som tekniker på ett antal medieproduktionsutbildningar träffar jag massor av talangfulla studenter som gör väldigt spännande och högkvalitativa produktioner.

Med Mediestudenter vill jag visa upp några av de kreativa personer och fantastiska projekt som produceras av studenter i och utanför studierna. Detta för att kunna se och inspireras av varandra och förhoppningsvis kunna nå ut till en större publik.

Sidan är framtagen och utvecklad av Mikael Jorhult med god hjälp av Thom Engström som bistått grund och hjälp kring den grafisk formen.

Publicera ditt arbete

Om du vill visa ditt arbete publicerar du det på SoundCloud, Spotify, Vimeo eller YouTube och skickar ett mail till projekt@mediestudenter.se med följande information:

  • Namn på projektet
  • Beskrivning (till exempel inspiration, målsättning, arbetssätt eller liknande)
  • Namn på deltagare och deras roller
  • Länk till projektet

Disclaimer: Mediestudenter är ett projekt utan koppling till någon högskola eller utbildning, varken genom samarbete eller sponsring. Projekt som skickas in publiceras efter en högst subjektiv granskning för att hålla en god ton och hög kvalitet.